AZ ELLIOTT WAVE INTERNATIONAL AJÁNLÁSÁVAL:

Oldalak

2013. január 9., szerda

Indult a záró

Februárban vele fejeződhet be a négy éve tartó medve-rally

Egy szerkezetének közepén tartó ending diagonálnak (is) értelmezhető az aktuális emelkedés.

60 megjegyzés:

  1. megakadt a szemem a dow havi chartjan...nincsenek szamok betuk csak ket nyomorult trendvonal aminek a tetejet elerte...ide azert kell majd ero hogy ne legyen belole csatorna...
    http://kepfeltoltes.hu/130109/DOW_HAVI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  2. akit erdekel euro....Zwermann egy a kevesek kozul akire igenis erdemes figyelni...
    http://video.cnbc.com/gallery/?play=1&video=3000139594

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hali

      En inkább egy diagonál c őf e hullámöt varnek, új csúcs kell a hetes megerositshez nekem. Akkor a mostani mozgás lehetne a őf c

      Brikka

      Törlés
    2. Hetesen van egy reverse 3in1 bár patter euban

      de még csak setup ezen az idősíkon!

      Brikka

      Törlés
    3. És elliotilag szerinted hol áll az eur? Én eddig abban a hiszemben voltam,hogy befejezett egy nem túl szabályos 5 hullámot felfelé,amiből az 1,33-ról történő leesés 1,3-ra volt az "A" pont.Most lehetne a "B",és a "C" valahová 1,27 környéke.Ez lehetne a hetesen nézett első és második hullám,ahonnan ujabb emelkedés jöhetnea sávtetőhöz 1,4 környékére.Természetesen ebben az esetben a tőzsdék sem fognak összeomlani,mint azt már sokan várják.

      Törlés
    4. Heló egyet árulj már el hol olvasod ezt a sokan várják a tőzsdék össze omlását, mert amilyen fórumokat én nézek ott minden ki bull.

      Nero

      Törlés
    5. Szia,

      A második bejegyzésedben feltett kérdés felém irányul? Mert én nem olvasok más fórumokat...
      ---------------------------------------------------------
      EU-ban azon gondolkozom, hogy egy ZZ C hulláma jöhet majd felfelé, ami lehet, hogy már úton is van elliotti értelemben, de igazából ehhez új csúcs kellene. (Hetesen való fölé zárás egyébként élesítené a reverse 3in1 setupot reverse3in1), addig még játszik a B hullám lehetősége nálam. Napos/hetes RSI alapján ez még lehet egy korrekciós szerkezet része, mondjuk egy háromszög mintának.

      Amúgy azért nem kezelem egy sima impulzusnak a 1.205 környékéről indult emelkedést, mert ebben nekem a negyedik hullám időben túlságosan nagy lenne, ebből számomra hiányzik a right look. A szeptember közepi high-t kezelem az impulzus végének, és egy éles "A" hullámnak tekintem. Az élessége miatt számítok a váltakozás és a komplexitás(ABC_complexity)elveinek teljesülésére, ezért illene nekem nagyon ide egy diagonál...

      Ideális célár az [E] hullámnak 1.38 lenne (A=C), feltéve, hogy nem bonyolódik. Mehet ez alá és fölé is, de ha 1.49 fölé megy, akkor szerintem a hsz-t ki lehet zárni.

      Meglátjuk ;)

      Brikka

      Törlés
    6. szia Brikka...igy nem szabalyos hetesen a reverse 3in1, ahhoz ezen a heten az elozo heti alj ala kellett volna menni..vagy nem ertek valamit:)

      Törlés
    7. Eljöttem otthonról, emlékeim szerintba múltheti bar volt a setup, így alá/fölé zárás lenne a trigger .

      Brikka

      Törlés
    8. ugy sem jo de majd nezd meg...amugy jo strategia lehet ...hasznalod mas instrumentumoknal is?..meddig megy le tf-en?..naposig?gondolom alatta mar sok a false jelzes..thx..

      Törlés
    9. Lehet, hogy igazad van, mert ez forexpros alapján tényleg nem szabályos setup, és egyébként is a két héttel ezelőtti bar lehetett volna a setup-bar...

      De amit az ármozgásról próbál leírni ez a minta, az hasznosítható lehet ettől függetlenül, mert a tömörülésből, oldalazásból való kitöréssel kapcsolatos. Azért is fontos az ellenállási zóna/sáv fölé zárni, mert elliottal kiegészítve jelentősen megnő az esélye a további emelkedésnek, és szerintem az egyedüli viszonylag nagyobb mozgást előidéző bear lehetőség ami nyitva maradna az egy bonyolult [b] of B hullám lenne.

      Amúgy magasabb idősíkon jobban szeretem ezt az alakzatot, de a lényeg, amit próbál megállapítani a PA-ról, az szerintem minden idősíkon hasznosítható. A Kennedy-féle a bar patterns-ből ezt szoktam leginkább használni kisegítőeszközként...

      Brikka

      Törlés
    10. Csak sikerült fölé zárni. H4-en egyelőre harmadik hullám végének tűnik. D1 RSI alapján diagonál (a) of [iii] hullámban lehetünk...

      Törlés
    11. Kedves brikka!
      Ha időd engedi,tegyél már fel az euróról egy rajzot a jelöléseiddel.....így sokkal szemléletesebb lenne.
      Előre is köszönöm a magam és a többiek nevében is!

      Törlés
    12. Köszi Brikka. Tetszik a rajzod. Ebben az esetben valószínű, hogy az ED 3.hulláma rövidebb lesz mint az 1.

      Vik

      Törlés
    13. nem feltétlenül...csak felrajzoltam egy lehetőséget...

      Törlés
  3. Én így rajz nélkül úgy gondolom,hogy most már elmegy ebben a körben 1,3485-ig (iii)hullám vége,majd onnan visszatesztelve a kitörést(iv)hullám és a záró hullám 1,37 környékére. Ez összecsenghet a tőzsdék lassú felfelé araszolásával is,hiszen a bollinger csak lassan engedi felfelé mindkét instrumentumot.

    VálaszTörlés
  4. Eddig nagyon jó az emelkedés az USA indexekben. Most estére jutottunk egy célzónába, amiből később több napon át tartó korrekció alakulhat, de még nem a végső lefordulás. A fenti ábrán látható kék 3-as hullám vége lesz majd esedékes, de előbb lássuk a momentumot lassulni. Még néhány további nem túl jelentős maximumra számítok, mielőtt a kék 4-es elindul.

    VálaszTörlés
  5. Szia Cimballi
    érdekelne , Még néhány további nem túl jelentős maximumra számítok, mielőtt a kék 4-es elindul.
    mi lenne spy értéke ,mert számomra ez már annyira túl van feszítve ,meddig várod le most 4 hullámot .
    válaszolnál ,meg köszönném
    zoli

    VálaszTörlés
  6. Hali, még nem lehet látni, csak egy valószínű paramétere van, hogy kevesebb mint 7 dollárt, vagyis kevesebb mint 700 tick-et.

    VálaszTörlés
  7. Eu-ban eddig a lefordulás három hullámnak tűnik, de könnyen lehet, hogy [5] of (a) csonka lett és ez már egy (b) hullám. Ehhez kellene a megerősítés: PA bemenjen [5] of (a) kiindulási pontja alá, mert addig nem lehet kizárni, hogy [5] of (a) meg fog nyúlni.

    RSI H4-en egyelőre bulltámaszon (kialakulhat egy bikacsúzli, bár kezd távoli lenni), egyelőre H1-et sem sikerült kilyukasztani...

    Brikka

    VálaszTörlés
  8. Köszi a megerősítést. Én is hasonlóan látom.

    Vik

    VálaszTörlés
  9. Szia Cimballi!

    Előre szaladhatunk egy kicsit időben?
    Tegyük fel, hogy a várt mozgást fogják az árfolyamok végezni, tehát lesz egy csúcs néhány hét múlva, majd elindul egy momentumos esés, amely valahol elakad, és elkezdenek emelkedni az árfolyamok. Ekkor lehetséges lesz még olyan számozás, amelyik hosszú távon bull? Konkrétabban nem a "b" ért véget a csúcson, és a "c" megy lefelé, hanem valamiféle impulzus indult el 2009 márciusában? (És nem arra gondolok, hogy estleg egy-két kör még hiányzik a "b" végéig, hanem valamiféle (szuper)óriásciklus szintre.)
    Köszi,
    Jani

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Generálisan mindig mondom, minden idősíkon, hogy egy kitörés kezdeti fázisában rengeteg 1-2 hullám indul el, amiből legjobb, ha mi nem sokat érzékelünk. Ez viszont azt jelenti a 4-5 sorozat idején, hogy mivel a 4-es hullámok átlagosan nagyobb kiterjedésűek, mint az azonos szintű 2-es párjaik, ezért simán lehet eggyel több 4-5 lassulásra szükség. Ez a trend az 1700-as években indult - innentől no comment, persze hogy lehet a 2000 óta zajló oldalazás utolsó előtti hullám.

      Azonban ha mellé nézem az emelkedés szerkezetét és az RSI-t, akkor nagyon korrektív és csak az a kérdés, hogy nagyságrendjéből ítélve Ciklus szintű b hullám, vagy egy giga szélesedő háromszög Primary [D] hulláma.

      Az előttünk álló hónapokban (ebben az évben) az dől majd el, hogy honnan fordul. 2009 óta a hetedik hullámban vagyunk, az pedig a korrektív zigzag képletében szereplő érték. Kérdés, amire keresem a választ, hogy mikor fejeződik be a hetedik, ami november 16-án indult. Eredetileg 1505 körüli SPX-et vártam belőle, de a belső, alacsonyabb szintű építőelemek léptékéből nem igazán ez az érték következik.

      Törlés
  10. Közben amennyiben a DAX itt zár, akkor bent van nála egy napos kontratrend szignál, ami bearish jövő hetet hozhat. Nem javaslom megjátszani, mert a pénteki szignálokból gyakran semmi folytatás sincs a következő héten, be sem triggerelődnek. Ráadásul felemás nap lesz hétfőn, mert USA-ban ünnep van.

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok,

    ..Brikka, esetleg nem lehet, hogy a csonka 5. egy b of (b) ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem abból a verzióból hiányzik a right look...az a csonkaság pár pöttyön múlt csak.

      Meglátjuk...nem foglalkozom mostanság mélyebben a témával...

      Brikka

      Törlés
  12. Szia Cimballi. Lenne egy egyszerű kérdésem. A tiédből nagyjából ki tudok hámozni valamit. Írtad, hogy az alacsonyabb szintű léptékekből más következik. Legyél olyan szíves, szerinted SPX re mikor várod a teljes trendfordulót? Hány pontnál?
    Köszönöm válaszod.
    Péter.

    VálaszTörlés
  13. Hi Péter, nem tudom megmondani. A kalkuláció pontosításához kellene ismernünk a 3-as végső helyét és a 4-es mélységét. Egyelőre még egy tisztességes bear szignálgyertyára sem futotta, így puszta tipp lenne bármit mondani. A "nem vagyok biztos az 1505-ben" annak szólt, hogy ez a trend még mindig gyorsabban halad, mint amire számítottam.

    VálaszTörlés
  14. Köszönöm a válaszod. További szép napot kívánok.
    Péter.

    VálaszTörlés
  15. nekem az a véleményem 3- 4 részvény vezérletével menetelnek ,ebből fars kitörést látunk eddig bármikor ide látogattam a nagy medvét vártátok most meg 1500 felüli spx ,s majd valamikor év közepe vége a nagy medve jön el ,hát nem tudom de ezen elkel gondolkozni
    hay

    VálaszTörlés
  16. "Februárban vele fejeződhet be a négy éve tartó medve-rally"

    Tisztelt világvége szekta :-D

    NÉGY ÉVE TARTÓ MEDVE RALLY? Senkisem látja az abszurdot ebben?

    Ezt mindenhol máshol BULL-nak hívják....

    Üdv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv kolléga, ki lehet próbálni a longot a kitöréskor. Ez a 2009 óta tartó emelkedés lényege, nincs bázisa, egy agresszív eufória, nem ötös a szerkezete, hanem csupa a-b-c. Bent marad, vagy csak marginálisan emelkedik ki az előző, 2000 óta tartó bear tartomány mögül, amely egyébként aránytalanul sekély retracementet valósított meg. Minél nagyobb idősík korrigál, annál nagyobb a lépték, amely az egyes fel, vagy le szakaszok hosszát méretesre szabja. Addig tart, amíg a széles közönség el nem hiszi róla, hogy bull piac, majd nem sokkal azután, hogy ezért megteszik a tétjeiket a vételi oldalon a piac kiveszi az előző aljat.

      Megjegyzem, hogy a blogban már mióta nem láthattál olyan rajzot, amely a felfelé emelkedést befejezettnek jelöltem. De mindegy is. Gondolom nem fogunk tudni erről érdemi véleménycserét lefolytatni.

      Törlés
    2. Talán még egy megjegyzés a trend, hogy bull vagy bear egy relatív fogalom. Az a kérdés, mi a viszonya az őt befoglaló hullámokhoz képest. Ez pedig az őt befoglaló, megelőző 2000-es esés, 2008-as esés, illetve a 2007-ig tartó emelkedés kontextusában bear piaci rally.

      A napos charton, a heti bontásban, magyarán a trend középtávú és alacsonyabb szintjein evidens, hogy bull. Köszönöm, ha egy percre odafigyeltél az elvekre.

      Törlés
    3. "A napos charton, a heti bontásban, magyarán a trend középtávú és alacsonyabb szintjein evidens, hogy bull."

      Sőt ÉVES szinten is BULL, már NÉGY ÉVE.... ( még hat ilyen, és akkor már évtizedes bear rally lesz :-DDDD)

      De fanatikusokkal nem érdemes vitázni. Egyszer persze megjön majd a nagy medve, és akkor hallelujah.

      Még az elromlott óra is naponta kétszer a pontos időt mutatja....

      Törlés
    4. Valahogy a napin, hetin én nem ezt látom a macd és RSI is 2010töl folyamatosan divergál.

      kappa

      Törlés
    5. Haát, kiwis koma nem sikerült fejlődni a tőzsde megertésében. bár már korábban az olvasás utáni szovegértésben is gondok voltak szvsz. joy

      Törlés
  17. Cimballi

    Talán az első kérdésem a VIX index ami már a 2007-nél is extrémebb bull tartományba van ez nekem azt mondja hogy napokon belül nagyobb el mozdulás lesz délnek nem 7 pont te neked ez mit mond. Az SP-nél milyen 4. hullámra gondolsz (esetleg 5/4), vagy másra, akkor mi volt szept. közepétől, nov. közepéig nem az volt a 4-es? A dax esetében milyen idősíkon gondoltad az esést, mert 2 hete oldalaz de ebböl általában fölfele szokott menni ha egy ábrával illusztrálnád meg köszönném.

    kappa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 5 hozzászólással lejjebb válaszoltam, talán csak annyi marad ki, hogy nem 5. hullámon belüli negyedik, hanem egy Primary [Y] hullámon, vagy [D] hullámon belüli utolsó szakasz négyese, vagy x hulláma következik.

      Törlés
  18. http://kepfeltoltes.hu/130119/original_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  19. szia cimballi

    Per pillanat 2 dolgot látok nagyon gyorsan 1-2 nap beszakad a piac, vagy brutál emelkedés lesz mivel ahogy jelzed 3. hullám megy föl ez SP esetén 1550 . DJ esetén 15000 környékére mutat mert a szept. nov esés szerintem jobban illik 2. hullámnak mint 4-nek, esetleg ha b akkor talán nem lesz brutál emelkedés. Vagy valóba mi az a szept. nov esés.

    néro

    VálaszTörlés
  20. :o) jön egy esés, ilyenkor szoktak megjönni a "szektások + kiwi"
    ez egy több éve tartó megfigyelésem :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt szeretem látni, amikor más fórumokon is szórja az átkot az oldalra és olyankor még többen gondolkodnak el miatta Elliott-ról a statisztikák szerint. Főleg olyanok, akik hajlandóak az önálló gondolkodásra és sajár véleményük kialakítására.
      Tbk. Samantha Jones (Sex and the City) is megmondta: "There is no such thing as bad publicity", vagyis "Nincs olyan, hogy negatív hírverés." Na, ez erre is igaz.

      Törlés
    2. :) like :) szektasok hahaha ez tetszik

      Törlés
  21. Szia AD
    olvasom beírásod ,nem tudok rá jönni "szektások + kiwi" mit takar .megosztanád :)

    VálaszTörlés
  22. Hello Kappa.

    Dax-ban egyszerűen van egy bear horog szignál, aminek nincs bearish kontextusa. De a szignál az szignál, tehát ha nem fordítja a piac hétfőn északnak, hanem betriggereli lefelé, akkor a következő 4-5 napot ez a bear fejlemény irányítja majd. Legalább 4-5 napot leáll az emelkedés, amikor is az órás és 30-perces eladási szignálok, vagy behaló vételi setupok sikeresek lehetnek.

    S&P-nél ebben az aktuális most pénteken indult kis felfelé körrel komplett lehet egy Minor szintű hullám, vagy egy Minute szintű szakasz. Előbbi esetben Minor 3, utóbbi Minute [w]. Nincs sok jelentősége egyelőre, mert ráadásul magasan, a fenntartható trend magasságában van a momentum, tehát ismét csak korrekciónak ígérkezik.

    A kereskedési módszeremet kontextus-momentum-szignálnak nevezem, ebből Elliott csak a kontextusra enged következtetni, illetve jelzi, hogy milyen nagyságrendű szakasz ér véget pár óra további emelkedés után. Azonban sem a momentum nem ígéretes, sem pedig szignál nincs még, amire shortolni lehetne, eltekintve persze a kisebb idősík pl. 5-perces kontratrend belépőktől.

    A [szpájder]-re kérdeztél rá a minap, ott lesz kevesebb mint 7 pont, ez SPX-re fordítva kevesebb mint 50 pont. Ha ennél nagyobb találna lenni, akkor nagyon kell figyelni a novemberi low-ra, mert hiszen 2009-ről a hetedik hullámot tapossuk felfelé, vagyis ha az emelkedés korrekció, akkor ez az utolsó emelkedő szakasz, nem vihet ki kritikus aljat, mert azzal a 2009-es low-ig nyitja meg az utat délnek.

    Nem fogom tudni megmondani csak Elliott alapján, hol van a hetedik hullám vége, mert szerkezetileg mindig zűrösek az ilyen sok szinten záródó szerkezetek, de szerintem még jóval feljebb jut a jelenlegi szinteknél csak előbb mostanában még korrigál egyet. Ciklus szint, Primary szint, Intermediate, Minor fog egyszerre fordulni valamikor februárban, vagy nem sokkal később.

    VálaszTörlés
  23. üdv Cimballi

    Először is gratula ez alábbihoz
    " Azért azt megjegyzem, hogy a 100%-os extension 1.565-re céloz, ami kísértetiesen egybecseng a korábban elvetett 1.562-vel. Viszont ismétlem, nem foglalkozom velük.
    A módszert majd egy másik alkalommal kifejtem, most azért hoztam fel, mert az így kalkulált 161,8% fordított Fib. (zöld folytonos) szint 1.349-es értéke, majdnem teljes átfedésben van az (A) hullám hosszából kalkulált 1.351 céllal."
    A fenti idézet 2010 nov. elemzésedből való eddig tikre hozta a piac nem akartál ott az 1556-os cél árral foglalkozni most már idő szerű.
    Hasonló ilyen el képzeléseket tehetnél föl.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiegészítés olvastam a blogban korábban a fibonacci és a hullámok kapcsolatáról az előbbit onnan idéztem. Ami nem teljesen egyértelmű korábbi bejegyzésben írod hogy a 3-as hullám végét meg kapjuk ha a 0-1 szakasz 161,8%-át felhelyezzük a 2-es aljára ahogy én értelmeztem ez jóval magasabb cél árakat ad. Kicsit jó lenne ha egyértelműben fogalmaznád meg és hogy pl. kézzel hogy tudod ki számolni ezeket a szinteket nagyon érdekes ez a téma hiszen most hétvégén indexeket és részvényeket is elemeztem ez alapján tökéletesen hozták fibonacci alapján a hullámszinteket jó lenne ha egy fejezett szentelnél mélyre hatóbban ennek, tudom vannak írásaid a blogba nem is kevés de valahogy összeszedve érthetően az el múlt eseményit figyelembe véve és kézi számolással kicsit meg spékelve A-Z ig leírnád.
      kösz

      Törlés
  24. Kedves Cimballi, Ad, és többiek!

    Roppant hízelgő, hogy a fórum főmumusává léptettek elő, de ha elhiszitek ha nem, az előző kritikai megjegyzéseket nem én írtam.

    Teljesen jogos persze, hiszen csak egy elmebeteg nevez bear rallynak egy négy éves bullt. ÉN ezt írtam volna, ha én írtam volna.....

    Sőt megjegyzem, Cimbi barátunk masszív üldözési mániája miatti aljas rágalmaival szemben más fórumra sem írtam már legalább egy éve!

    További jó szórakozást, nekem mindig megvan, ha olvaslak bennetek.

    Üdv:

    Kwi
    és nem Kiwi ahogy az agyhalottak írják

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hozzászólásod alapján szvsz neked van üldözési mániád :-)

      Törlés
    2. Én specc örülök kwi jelentkezik mert az én meg figyelésem alapján 2010-2011-be mikor mikor jelentkezett mindig a nagy esések hírnöke volt, ezek alapján nem kicsi hanem nagy esésnek kellene lenni.

      Törlés
    3. Kedves kiwi, épp ez volt a beszólásom lényege. Ha nem érted, látod, érzékeled a trend különféle szintjeit, akkor minek fárasztod az okos kis buksidat Elliott cuccaival. Te nagyon beteg vagy.
      Azt hiszem Cimballi ciklus szintnek nevezi a trendszintet, amin bear piac van, de látszik, egy mondatot nem sikerült még megérteni ebből évek alatt - pedig annyira figyelsz... hogy belesüketült az agyad. joy

      Törlés
  25. Hello Mindenki!

    Szerintem eu-ban most ért véget egy LD. Ha erre jönne egy 50% retrace, akkor elviekben felépülhetne egy arányos dzz, ha az.
    Amennyiben SPX-ben most ér véget a harmadik, akkor még támogathatja is ezt az elképzelést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lerajzolom a napokban, miként látom, úgy kézzelfoghatóbb. Összességében még mindig van tér az EURUSD-ben északnak, mielőtt ott is 1-2 év esés következne.

      Törlés
  26. Szia cimballi

    Mennyire törvény szerű elliott hullámilag hogy az 5. hullám alacsonyabb RSI értéken fejeződik be mint a 3. Vagy ez nem törvényszerűség.

    kappa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon gyakori, viszont nem törvényszerű, hiszen pl. nem divergál megnyúlt ötödiknél, vagy egyéb kapituláció ill. eufória végződéseknél. Én magam többnyire csak korrektív szakaszok kezdetének eltalálásához keresek divergenciát, trendfordulókhoz csak nagyon speciális esetekben.

      Amúgy optimális idősíkválasztás kérdése is, ami módszeremben az egyik központi elem. A divergenciát nem kifejezetten kereskedési setupnak, hanem inkább idősíkválasztásra használom.

      Törlés

Rendszeres olvasók

Alakzatok bar grafikonon

ALAKZATOK AZONOSÍTÁSA

Prechter könyv

Kötvénybaj

Europai válogatás

A Mánia vége

Alapleckék

Magunk döntsünk

Diverzifikáció?

FOREX video

10 piaci tévhit

Mítosz a Fed körül

8 könyvrészlet

Theorist '09. nov.

15 írás ill. video a hitelválságról

Mozgóátlagok

Címkék

200 SMA (3) AAPL (2) adósság (5) Amibroker (2) André Kostolany (1) arany (4) aritmetikus (1) Barack Obama (2) báziscsatorna (4) belső nap (1) Ben Bernanke (1) Birger (1) Bollinger (1) Brikka (1) BUX (6) carry-trade (1) CFD (1) Charles Collins (2) Charles Dow (1) Club EWI (18) Conquer the Crash (2) csorda (4) csordaszellem (5) csúzli (3) DAX (6) defláció (4) depresszió (8) deviza (13) diagonal triangle (6) Dick Diamond (2) divergencia (4) DIX (1) dollárerősödés (12) double key reversal (2) Dow Jones (36) dupla hármas (7) dupla kulcsforduló (3) E-mini future (46) ék (8) Elliott magyarul (7) Elliott Wave Principle (9) Elliott Wave Theorist (9) Elliott-ciklus (18) előfizetés (8) elsődleges trend (12) ending diagonal (10) erősödő dollár (4) EURHUF (1) EURJPY (1) eurozóna (3) EURUSD (30) evening star (1) expanded flat (9) extension (12) extrém ármozgás (1) ezüst (3) FED (8) fej-váll alakzat (8) Fibonacci (33) flash crash (8) flat (17) Forex (6) Fotex (1) földgáz (1) fraktál (11) FTSE (1) Futures Junctures (4) GBPJPY (1) Goldman Sachs (3) Görögország (3) Hang Seng (1) háromszög (20) hatékony piac (2) hope (2) hullám személyiségjegye (11) infláció (1) inside day (1) IOU dollárok (1) Japán (3) Jason Farkas (2) Jeffrey Kennedy (11) jelzálog (2) Kína (3) kollektív hangulat (8) kombináció (10) korrekció (20) könyvajánló (4) kőolaj (1) kötvény (1) külső nap (1) leading diagonal (1) lineáris gondolkodás (3) logaritmikus skála (1) MACD (5) Mandelbrot (1) megnyúlt hullám (2) mérés (6) Minyanville (1) momentum (8) Morgan Stanley (1) mozgóátlag (3) munkaállomás (1) Nasdaq (28) Newsweek (1) NFP (4) Nikkei (2) Nonfarm Payrolls (3) nyersolaj (2) NYSE (4) opció (1) óriás szuperciklus (14) OTP (3) outside day (4) pánik (6) pit noise (1) Ralph Nelson Elliott (8) regular flat (3) remény (4) Robert Prechter (28) RSI (11) Russel (3) short (3) Short Term Update (3) slingshot (4) social mood (5) Socionomics (6) SP500 (107) spirál (2) SPY (55) Steve Nison (1) Stochastic (1) Stocklandyard (2) stop loss (2) szándékos csőd (1) szentiment (1) szignálvonal (1) szójabab (2) tananyag (25) Thomas Bulkowski (1) throw-over (2) tovahaladó háromszög (4) trendcsatorna (22) trendvonal (2) tréningprogram (12) túladott (5) túlvett (5) TWS (1) USD (14) USDCHF (1) valószínűség a tőzsdén (3) Vancouver (3) Venezuela (1) vertical spread (1) vezérlőelv (8) Wyckoff (1) XLE (1) Zaner (4) zigzag (35)